Αρχική σελίδα[Ελληνικά] » Νέα - Ειδήσεις

Νέα - Ειδήσεις

04.03.2024

15ο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Οδοντιατρικής Αθηνών με πανελλήνιο χαρακτήρα (17-18 Μαΐου 2024, Οδοντιατρική Σχολή ΕΚΠΑ)

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το 15ο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Οδοντιατρικής Αθηνών θα πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαΐου 2024 στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Ο επιστημονικός αυτό θεσμός ξεκίνησε το 1991 και τελευταία φορά πραγματοποιήθηκε το 2015. Μετά την περιπέτεια της Πανδημίας, το Συνέδριο αναβιώνει φέτος και για πρώτη φορά θα έχει και έναν πανελλήνιο χαρακτήρα με συμμετοχή φοιτητών από το αδελφό Οδοντιατρικό Τμήμα του ΑΠΘ, καθώς και Ελλήνων προπτυχιακών φοιτητών οδοντιατρικής που σπουδάζουν σε άλλα Πανεπιστήμια.

Το συνέδριο αυτό αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους προπτυχιακούς φοιτητές μας να συναντηθούν, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να επεκτείνουν τις γνώσεις τους σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν τον κλάδο της Οδοντιατρικής.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επιστημονικό πρόγραμμα, θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Ευελπιστούμε στην ενεργή συμμετοχή των μελών ΔΕΠ, των μεταπτυχιακών φοιτητών και των συνεργατών μας, οι οποίοι θα προσφέρουν την καθοδήγησή τους στους προπτυχιακούς μας φοιτητές που αναμένεται να ανταποκριθούν με ενθουσιασμό, να αγκαλιάσουν και να απολαύσουν το ξεχωριστό αυτό συνέδριο.

 

Με εκτίμηση,

Η Οργανωτική Επιτροπή

Καθηγητής Νικόλαος Γ. Νικητάκης
Πρόεδρος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ

Αν. Καθηγήτρια Γκιζάνη Σωτηρία
Αν. Πρόεδρος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ

Αν. Καθηγητής Ραχιώτης Χρήστος
Υπεύθυνος ΠΠΣ Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ