Αρχική σελίδα[Ελληνικά] » Νέα - Ειδήσεις

Νέα - Ειδήσεις

02.12.2019

15ο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Οδοντιατρικής Αθηνών

 

Λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον COVID-19 με την αναστολή και των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων στα ΑΕΙ, και τα οποία πιθανότατα θα παραταθούν, αναβάλλεται το Φοιτητικό Συνέδριο το οποίο είχε προγραμματισθεί για τις 15 και 16.5.2020.

Η πλατφόρμα κατάθεσης εργασιών θα παραμείνει ανοικτή έτσι ώστε να διατηρηθούν οι όποιες ελπίδες διοργάνωσής του στο εγγύς μέλλον όταν επανέρθουμε στην εκπαιδευτική κανονικότητα.

Καθηγητής Β. Πανής

 


15ο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Οδοντιατρικής Αθηνών

Η Γ.Σ. με απόφασή της μου ανέθεσε τη διοργάνωση του 15ου Φοιτητικού Συνεδρίου της Σχολής μας το οποίο προγραμματίζεται να γίνει στις 15 και 16 Μαΐου 2020 (Παρασκευή και Σάββατο). 

Παρακαλώ τους φοιτητές και τις φοιτήτριες όπως επιδείξουν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στο Συνέδριο και τα μέλη ΔΕΠ και τους συνεργάτες να προσφέρουν τη βοήθειά τους και να τους συνδράμουν στην προσπάθειά τους αυτή. Η Επιστημονική και η Οργανωτική Επιτροπή καθώς και η Επιτροπή Επικοινωνίας και ο ΣΦΟΑ με το δικό μου συντονισμό θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για την καλύτερη δυνατή επιτυχία του Συνεδρίου. Οι εργασίες που θα παρουσιασθούν θα έχουν τη μορφή ελεύθερων ανακοινώσεων και επιτοίχιων παρουσιάσεων, ενώ θα υπάρξουν και 2-3 εισηγήσεις σε εκπαιδευτικά / επαγγελματικά θέματα με τη συμμετοχή πάντα και των φοιτητών. 

Η Επιστημονική Επιτροπή θα αποφασίσει ποιες εργασίες θα έχουν τη μορφή ελεύθερων ανακοινώσεων και επιτοίχιων παρουσιάσεων και λόγω του συγκεκριμένου χρόνου καλούνται οι φοιτητές να συνεργαστούν σε μικρές ομάδες (2-4 άτομα) για κάθε εργασία.  Η κατάθεση των εργασιών (τίτλος, περίληψη, ονόματα φοιτητών, επιβλέπoν μέλος ΔΕΠ / Συνεργάτης) θα γίνει μέσω του η-τάξη (Μαθήματα εκτός Προγράμματος Σπουδών → 15ο Επιστημονικό Συνέδριο → Εργασίες).

Τελευταία ημερομηνία υποβολής περιλήψεων, Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Ημερομηνία κατάθεσης μέχρι 21 Φεβρουαρίου 2020
Πρώτη ημερομηνία κατάθεσης μέχρι 31 Ιανουαρίου 2020

* Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε και χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Άγγελο Μπάκα (abakas[at]dent.uoa[dot]gr) τηλ. 210-746-1160.

 Kαθηγητής Β. Πανής