Αρχική σελίδα[Ελληνικά] » Νέα - Ειδήσεις

Νέα - Ειδήσεις

18.06.2020

1η διαδικτυακή ημερίδα της Athens Dental Students' Association (ADSA)

Το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020, 11-14:30, διεξήχθη η 1η διαδικτυακή ημερίδα (webinar) της Athens Dental Students' Association (ADSA) με θέμα «Πώς αξιολογώ τις επιστημονικές εργασίες. Εισαγωγή στην έρευνα».
Στην ημερίδα αναλύθηκαν οι βασικές αρχές της κριτικής ανάγνωσης επιστημονικών εργασιών μέσω παρουσίασης και σχολιασμού μελετών από φοιτητές και απόφοιτους της Σχολής και από σχετικές εισηγήσεις μελών ΔΕΠ και υποψηφίων διδακτόρων.

Η Επιστημονική και Οργανωτική Επιτροπή της ημερίδας αποτελείτο από τους Αναπληρωτές Καθηγητές της Οδοντιατρικής Σχολής κ.κ. Αναστασία Κοσιώνη, Χρήστο Ραχιώτη και Κωνσταντίνο Τόσιο, την υποψήφια διδάκτορα κ. Ελένη-Μαρίνα Καλογήρου και από τα μέλη του ΔΣ της ADSA και προπτυχιακούς φοιτητές της Οδοντιατρικής Σχολής Ροζίτα Εμφιετζόγλου, Εμμανουέλα Κουμέντου, Γεώργιο Λάγιο, Ιωάννα Μήτσικα, Γεωργία Σαραντή, Λεωνίδα Στεργιάδη και Αθηνά Τόσιου. Η τεχνική υποστήριξη προσφέρθηκε από τον Τεχνικό Υπολογιστών της Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ κ. Αγγελο Μπάκα.

Tην ημερίδα αυτή η οποία χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα επιτυχής και καινοτόμος, καθώς αξιοποίησε την τεχνογνωσία που αποκτήθηκε πρόσφατα στην ηλεκτρονική εκπαίδευση, παρακολούθησε μεγάλος αριθμός φοιτητών και επιστημονικού προσωπικού της Σχολής.

Η Οργανωτική Επιτροπή