Αρχική σελίδα[Ελληνικά] » Νέα - Ειδήσεις

Νέα - Ειδήσεις

25.10.2019

Αιμοπετάλιο - Νέα Εθελοντική Αιμοδοσία, Τετάρτη 30 και Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019, στο Παπουλάκειο Αναγνωστήριο της Ιατρικής Σχολής και ώρες 11:00-16:30.

 

"Σας προσκαλούμε σε μια ακόμα Εθελοντική Αιμοδοσία του Αιμοπεταλίου, της φοιτητικής ομάδας εθελοντικής αιμοδοσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Τετάρτη 30 και Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019, στο Παπουλάκειο Αναγνωστήριο της Ιατρικής Σχολής και ώρες 11:00-16:30.

Η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό που θα μας εξασφαλίσει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.).

Όπως πάντα, η αιμοδοσία μας θα είναι εθελοντική και οι μονάδες αίματος, που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο. 

Παρακαλείστε θερμά να έχετε μαζί σας ταυτότητα και ΑΜΚΑ.

Παράλληλα, θα υπάρχει δυνατότητα ενημέρωσης για την εθελοντική δωρεά αρχέγονων αιμοποιητικών κυττάρων, αλλά και λήψης δείγματος από την παρειά, για την εγγραφή στην Εθνική και Παγκόσμια Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών

Είμαστε στη διάθεσή σας για την επίλυση οποιασδήποτε απορίας (facebook: αιμοπετάλιο/aimopetalio, email: aimopetalio2002@gmail.com).

Σας περιμένουμε!"