Αρχική σελίδα[Ελληνικά] » Νέα - Ειδήσεις

Νέα - Ειδήσεις

29.10.2020

Χαιρετισμός Προέδρου στους πρωτοετείς φοιτητές

Αγαπητοί πρωτοετείς φοιτητές,

Θα ήθελα να σας συγχαρώ θερμά, για την επιτυχή εισαγωγή σας ως πρωτοετείς φοιτητές στο Τμήμα Οδοντιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, ενός Τμήματος το οποίο καταλαμβάνει τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα υψηλές θέσεις στις διεθνείς αξιολογήσεις και πλέον κατατάσσεται στην 40η θέση παγκοσμίως στο επιστημονικό πεδίο της Οδοντιατρικής με βάση την Κατάταξη Θεματικών Περιοχών και Επιστημονικών Αντικειμένων της QS (Quacquarelli Symonds). Το πρόγραμμα σπουδών της Σχολής μας παρουσιάζει ιδιαίτερες απαιτήσεις και προκλήσεις στις οποίες είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθείτε με επιτυχία. Άλλωστε, η είσοδός σας στην Οδοντιατρική είναι αποτέλεσμα μίας μακροχρόνιας και κοπιώδους προσπάθειας, η οποία αποτελεί εχέγγυο για την από εδώ και πέρα φοιτητική σας πορεία.

Παρά τις αντιξοότητες της πανδημίας του COVID-19, η Σχολή μας κατάφερε να αντιδράσει γρήγορα και αποτελεσματικά και να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί. Καταλαβαίνω ότι αυτές οι συνθήκες απέχουν από τη φοιτητική ζωή που θα είχατε ονειρευτεί κατά την προετοιμασία σας για την είσοδό σας στο Πανεπιστήμιο. Εύχομαι αυτή η ακαδημαϊκή χρονιά, παρά τις ιδιαιτερότητες και τις προκλήσεις που απορρέουν από τη συνεχιζόμενη πανδημία, να είναι επιτυχημένη και αποδοτική.

Κλείνοντας αυτό το σύντομο μήνυμα, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού του Τμήματος μας, θα συνεχίσουμε να επιτελούμε το έργο μας με συνέπεια και επαγγελματισμό, έχοντας ως προτεραιότητα να διασφαλίζουμε όλες τις προϋποθέσεις για την ασφαλή και άρτια εκπαίδευση σας. Η συμβολή μας στην κατάλληλη προετοιμασία για την πραγματοποίηση των ονείρων σας, θα είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας.

Με τις Θερμότερες ευχές μου, για μία νέα ακαδημαϊκή χρονιά με υγεία, πρόοδο και πολλές επιτυχίες!

 

Ο Πρόεδρος

Καθηγητής Φοίβος Ν. Μαδιανός