Αρχική σελίδα[Ελληνικά] » Oμάδα Eσωτερικής Aξιολόγησης » Απολογισμοί OM.E.A » 2012-13

Απολογισμός ΟΜ.Ε.Α. 2012-13

Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013, η ομάδα εργασίας Ικανοτήτων σε συνεργασία με την ΟΜ.Ε.Α. οργανώνει την ομιλία της κα. Ε. Μυλωνά στις 26.09.2012 με θέμα «Μεταρρύθμιση της οδοντιατρικής εκπαίδευσης. Νέες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις». Το Μάρτιο του 2013 διαμορφώνονται οι Ομάδες Διαμόρφωσης Ικανοτήτων Αποφοίτου Οδοντιάτρου (ΟΔΙΑΟ), αποτελούμενες από μέλη ΔΕΠ Εργαστηρίων και Κλινικών, με στόχο να επεξεργαστούν τις προτεινόμενες ικανότητες προκειμένου: α) να διαμορφώσουν τις τελικές προτάσεις καθώς και, β) να καθορίσουν τις «γνώσεις», «δεξιότητες» και «συμπεριφορές» που θα πρέπει να τις υποστηρίζουν. Η βασική «Ομάδα Εργασίας», εκπροσωπούμενη από την κα Καβαδέλλα, συνεργάστηκε με τις Ομάδες αυτές, καθώς και με την κα Μυλωνά, η οποία επισκέφθηκε τη Σχολή μας 19-21 Μαρτίου 2013, προς την κατεύθυνση της οριστικής διαμόρφωσης των Ικανοτήτων και των αντίστοιχων μεθόδων αξιολόγησης.

Επίσης, μέλη της ΟΜ.Ε.Α. συμμετείχαν ενεργά με σχόλια και παρατηρήσεις στην προσπάθεια της ΜΟ.ΔΙ.Π. του ΕΚΠΑ για την ανάπτυξη της ηλεκτρονικής εφαρμογής για την καταχώρηση των ετήσιων απογραφικών εκθέσεων. Η ΟΜ.Ε.Α. καταχώρησε ηλεκτρονικά την ετήσια απογραφική έκθεση του ακαδ. έτους 2012-2013, ακολουθώντας τη νέα διαδικασία της ΜΟ.ΔΙ.Π. του ΕΚΠΑ, την οποία ανήρτησε και στην ιστοσελίδα της Σχολής.

Τέλος, η ΟΜ.Ε.Α. επικαιροποίησε τα ερωτηματολόγια καταγραφής των μαθημάτων με τη βοήθεια των υπευθύνων των μαθημάτων και ολοκλήρωσε την αξιολόγηση των μαθημάτων από τους φοιτητές για τα μαθήματα χειμερινού και εαρινού εξαμήνου, τα αποτελέσματα της οποίας γνωστοποιήθηκαν στους υπευθύνους των μαθημάτων και αναρτήθηκαν την ιστοσελίδα της Σχολής.