Αρχική σελίδα[Ελληνικά] » Oμάδα Eσωτερικής Aξιολόγησης » Απολογισμοί OM.E.A » 2013-14

Απολογισμός ΟΜ.Ε.Α. 2013-14

Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014, η ΟΜ.Ε.Α. γνωστοποίησε τα απαραίτητα στοιχεία που της ζητήθηκαν για συγκεκριμένα θέματα αξιοποιώντας τα στοιχεία που είχε συλλέξει τα τελευταία χρόνια. Ενημέρωσε τη ΜΟ.ΔΙ.Π. του ΕΚΠΑ με αναλυτικά κείμενα για την πορεία των προσπαθειών βελτίωσης των σημείων που είχαν επισημανθεί στη Σχολή από τους αξιολογητές. Μέλη της ΟΜ.Ε.Α. συμμετείχαν στις ενημερωτικές ημερίδες της ΜΟ.ΔΙ.Π. του ΕΚΠΑ σχετικά τις αλλαγές στο Σύστημα Αξιολόγησης & Διασφάλισης Ποιότητας των Πανεπιστημίων – Πιστοποίηση Προγραμμάτων Σπουδών.

Επίσης, η ΟΜ.Ε.Α. επικαιροποίησε τα ερωτηματολόγια καταγραφής των μαθημάτων με τη βοήθεια των υπευθύνων των μαθημάτων και ολοκλήρωσε την αξιολόγηση των μαθημάτων από τους φοιτητές για τα μαθήματα χειμερινού και εαρινού εξαμήνου, τα αποτελέσματα της οποίας γνωστοποιήθηκαν στους υπευθύνους των μαθημάτων και αναρτήθηκαν την ιστοσελίδα της Σχολής

Τέλος, η ΟΜ.Ε.Α. ξεκίνησε τη διαδικασία ενεργοποίησης των ηλεκτρονικών ερωτηματολογίων της υπηρεσίας Orange Survey, η οποία αναπτύχθηκε στο πλαίσιο δράσης της ΜΟ.ΔΙ.Π. του ΕΚΠΑ.