Αρχική σελίδα[Ελληνικά] » Oμάδα Eσωτερικής Aξιολόγησης » Απολογισμοί OM.E.A » 2020-21

Απολογισμός Ομάδας Εσωτερικής Αξιολόγησης για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021

Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, η Ομάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης (ΟΜ.Ε.Α.) αποτελούμενη από τους κκ.  Καθ. Α. Κοσιώνη (Υπεύθυνη ΟΜ.Ε.Α.), Καθ. Ε. Κιτράκη, Καθ. Ν. Νικητάκη, Καθ. Δ. Χαλαζωνίτη, Αν. Καθ. Ξ. Δερέκα, Αν. Καθ. Σ. Ζηνέλη, Αν. Καθ. Β. Παπαϊωάννου, προπτυχιακό φοιτητή Β. Τούντα και τις κκ. Μ. Σακέλλιου (διοικητική υποστήριξη), Χ. Αγγελοπούλου και Β. Αναγνωστοπούλου (διοικητική υποστήριξη για θέματα των ΠΜΣ) προέβη στα ακόλουθα:

  1. Προετοίμασε και ολοκλήρωσε με επιτυχία την διαδικασία Πιστοποίησης του ΠΠΣ (υπ’ αριθμ. 23440/27.07.2021 απόφαση της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης).
  2. Διαμόρφωσε κείμενο με τίτλο «Διαδικασίες συλλογής και επεξεργασίας δεδομένων, και κοινοποίησης αποτελεσμάτων από την Ομάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης» το οποίο εγκρίθηκε από τη Συνέλευση του Τμήματος.
  3. Συγκέντρωσε και ανάρτησε τα απογραφικά στοιχεία του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 στην πλατφόρμα της ΕΘΑΑΕ
  4. Διεξήγαγε την αξιολόγηση των μαθημάτων του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών από τους φοιτητές.
  5. Διαμόρφωσε κατάλληλα ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια και συντόνισε την αξιολόγηση των μαθημάτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών από τους μεταπτυχιακούς φοιτητές.
  6. Διαμόρφωσε κατάλληλα ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια για την αξιολόγηση των μαθημάτων του Προγράμματος Διδακτορικών Σπουδών.
  7. Διαμόρφωσε ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια για τη συλλογή δεδομένων των επιστημονικών δραστηριοτήτων των υποψηφίων διδακτόρων και ανάρτησε τα αποτελέσματα στην πλατφόρμα της ΕΘΑΑΕ.
  8. Διεξήγαγε ανώνυμη ηλεκτρονική αξιολόγηση των δομών και λειτουργιών  του Τμήματος από τα μέλη ΔΕΠ.
  9. Διεξήγαγε ανώνυμη γραπτή αξιολόγηση των δομών και λειτουργιών του Τμήματος από τα μέλη ΕΤΕΠ και το διοικητικό προσωπικό.
  10. Διεξήγαγε ανώνυμη ηλεκτρονική αξιολόγηση των ικανοτήτων των αποφοίτων με ειδικό ερωτηματολόγιο το οποίο διανέμεται από τη Γραμματεία του Τμήματος πριν από την ορκωμοσία τους.
  11. Συνέλεξε και ανάλυσε δεδομένα για την επιστημονική και επαγγελματική εξέλιξη των αποφοίτων μέσω αποστολής ηλεκτρονικών ερωτηματολογίων από τη Γραμματεία του Τμήματος και μέσω ανάρτησης ειδικού ερωτηματολογίου στην ιστοσελίδα του Τμήματος.
  12. Συνέλεξε στοιχεία του ακαδημαϊκού και ερευνητικού έργου των μελών ΔΕΠ του Τμήματος για τις ανάγκες συμπλήρωσης των ετήσιων απογραφικών στοιχείων της ΕΘΑΑΕ .
  13. Διεξήγαγε ανώνυμη γραπτή αξιολόγηση ικανοποίησης των ασθενών το οποίο διανέμεται στις κλινικές του Τμήματος.
  14. Συνέλεξε τα πρακτικά των Γενικών Συνελεύσεων των Τομέων του Τμήματος σχετικά με τη διαδικασία τυποποίησης των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.
  15. Ανανέωσε τη Στοχοθεσία του Τμήματος για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, την οποία και απέστειλε για έγκριση στη Συνέλευση του Τμήματος.
  16. Συμμετείχε, μέσω της Καθ. κ. Α. Κοσιώνη και του Αναπλ. Καθηγητή κ. Σ. Ζηνέλη στις συνεδριάσεις του Παρατηρητήριου για την Παρακολούθηση Διεθνών Κατατάξεων του ΕΚΠΑ
  17. Προέβη σε τακτικές ενημερώσεις προς τον Πρόεδρο και τα μέλη της Συνέλευσης του Τμήματος σχετικά με τις ενέργειές της και τα στοιχεία που συνέλεγε, και κατέθετε σχετικές προτάσεις βελτίωσης των διαδικασιών συλλογής των δεικτών ποιότητας και της αξιοποίησης των αποτελεσμάτων τους.
  18. Κατέθεσε λεπτομερή ετήσιο απολογισμό στον Πρόεδρο και Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος ο οποίος εγκρίθηκε από τη Συνέλευση του Τμήματος.