Αρχική σελίδα[Ελληνικά] » Προβολή Ανακοινώσης Συλλόγου ΔΕΠ

Προβολή Ανακοίνωσης

08.01.2013

Εκλογή εκπροσώπων για την ΠΟΣΔΕΠ

Αγαπητοί Συνάδελφοι

 

Σας ευχόμαστε κατ’αρχάς Χρόνια Πολλά και μια Νέα Χρονιά γεμάτη υγεία και χαρά.

 

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013 θα γίνουν οι εκλογές γα την ανάδειξη αντιπροσώπων στη γενική συνέλευση της ΠΟΣΔΕΠ,  η οποία θα γίνει στις αρχές του Φεβρουαρίου. Η διαδικασία που έχει επιλεγεί είναι της επιστολικής ψήφου και γιαυτήν θα πρέπει να γνωρίζετε τα παρακάτω.

1)    Οι επιθυμούντες να είναι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν μέχρι την Παρασκευή 11η Ιανουαρίου 2013, 12.00, την υποψηφιότητά τους συμπληρώνοντας το ειδικό συννημένο έντυπο -1.

2)    Η ψηφοφορία θα βασιστεί στην επιστολική ψήφο που θα πρέπει να κατατεθεί αυτοπροσώπως ή μέσω αντιπροσώπου, την ημέρα των εκλογών (Πέμπτη 17 Ιανουαρίου) στην εφορευτική επιτροπή (09.00-12.00) στα γραφεία του Συλλογου (1ος Οροφος). Εναλλακτικά η επιστολή μπορεί να κατατεθεί την Τετάρτη (16 Ιανουαρίου) στον Πρόεδρο (Π.Λαγουβάρδο) ή τον Γ.Γραμματέα (Η.Γούσια) του Συλλόγου, κλεισμένη σε φάκελλο του Συλλόγου και συνοδευόμενη απαραίτητα με επιστολή εξουσιοδότητσης (συννημένο-2).

3)    Ο φάκελλος και το ψηφοδέλτιο θα παραλαμβάνονται την ώρα της ψηφοφορίας από την εφορευτική επιτροπή, αλλά σε περίπτωση δι’αντιπροσώπου επιστολικής ψήφου από τον Πρόεδρο ή τον Γ. Γραμματέα, τις προηγούμενες μέρες (Δευτέρα-Τετάρτη).

 

 

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

     Π. Ε. ΛΑΓΟΥΒΑΡΔΟΣ                                           Η. ΓΟΥΣΙΑΣ