Αρχική σελίδα[Ελληνικά] » Προβολή Ανακοίνωσης

Προβολή Ανακοίνωσης

29.09.2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ

 

Συναδέλφισσα/ συνάδελφε πρωτοετή,

O Φοιτητικός Σύλλογος της σχολής σου σε καλωσορίζει στην σχολή και το τμήμα σου αλλά και στην νέα αρχή της ζωής σου! Με την είσοδο σου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, μια νέα πρόκληση. Σου αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έκανες μέσα στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε καθώς και στην οικογένειά σου σε στήριξε μέχρι εδώ.

Ο Φοιτητικός Σύλλογος είμαστε όλοι οι φοιτητές και φοιτήτριες της Οδοντιατρικής Σχολής. Με την εγγραφή σου στο τμήμα σου γίνεσαι και εσύ μέλος του Συλλόγου. Έχεις δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες και στα όργανά του. Στο Σύλλογο συναντιόμαστε όλοι οι φοιτητές, συζητάμε, προβληματιζόμαστε, δρούμε! Μέσα από αυτόν μπορείς να αντλήσεις τεράστια δύναμη, να έρθεις σε επαφή και να ανταλλάξεις απόψεις με τους συναδέλφους σου, όλοι μαζί να αναπτύσσουμε δράση για οτιδήποτε μας προβληματίζει. Όπως αγωνίστηκες για να περάσεις στη σχολή σου και θα συνεχίσεις να αγωνίζεσαι για να γίνεις ολοκληρωμένος επιστήμονας, να αγωνιστείς και τώρα μέσα από τον Σύλλογο για τις σπουδές και το μέλλον σου, για να δικαιωθούν οι κόποι σου. Να μην επιτρέψεις να "παίζουν" με τις σπουδές σου.

Μπροστά στην νέα σου αρχή, ο Φοιτητικός Σύλλογος, οι εκλεγμένοι στο Διοικητικό Συμβούλιο είμαστε εδώ για να σταθούμε δίπλα σου σε όποιο ζήτημα προκύψει, να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σου, να σε βοηθήσουμε για ό,τι χρειαστείς.

Πρώτες χρήσιμες πληροφορίες

  • http://www.dent.uoa.gr, αυτό είναι το site της σχολής μας εκεί μπορείς να βρεις χρήσιμες πληροφορίες.
  • http://fepa.uoa.gr αυτό είναι το site της φοιτητικής εστίας του Πανεπιστημίου. Οι αιτήσεις για να πάρεις δωμάτιο ξεκινούν τη Πέμπτη 1 Σεπτέμβρη.

Μπορείς να στείλεις τις ερωτήσεις σου εδώ: