Αρχική σελίδα[Ελληνικά] » Προβολή Ανακοίνωσης

Προβολή Ανακοίνωσης

08.06.2023

[CIVIS] Νέα περίοδος αιτήσεων! Micro-Programme Civic Engagement- Ευκαιρίες συμμετοχής των φοιτητών στις εκπαιδευτικές δράσεις του CIVIS / 08.06.2023

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

Προπτυχιακοί/ές, Μεταπτυχιακοί/ές Φοιτητές/τριες

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου CIVIS, συνδιοργανώνεται το διεπιστημονικό Μικρό-Προγράμμα με τίτλο:"Civic Engagement" από το Αυτόνομο Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης, το Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου και το Πανεπιστήμιο της Τυβίγγης. Απευθύνεται σε φοιτήτριες και φοιτητές των ιδρυμάτων του CIVIS, παρέχοντας δωρεάν διαδικτυακή εκπαίδευση, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με καθηγητές και φοιτητές απ'όλη την Ευρώπη!

“Τα Μικρό-προγράμματα CIVIS επιτρέπουν στους φοιτητές να φτιάξουν το δικό τους ευέλικτο και πρακτικό πρόγραμμα, συνδυάζοντας πολλαπλά μαθήματα ή ενότητες CIVIS σε μια συνεκτική μαθησιακή διαδρομή που ενισχύει ή συμπληρώνει το κύριο πρόγραμμα σπουδών τους.

Τίτλος: "Civic Engagement"
In this innovative new micro-programme, students apply academic theory into practice in a community context, exchange perspectives on current societal issues with fellow students across Europe and expand their personal network. Seize this fantastic opportunity now and add a multi-facetted international dimension to your study profile by receiving an official certificate!

Ποιους αφορά: Προπτυχιακούς, Μεταπτυχιακούς Φοιτητές
Πεδία Σπουδών: Δεν υπάρχουν περιορισμοί πεδίου σπουδών
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως 17 Ιουλίου 2023
Αιτήσεις:
στη Φόρμα Αίτησης Συμμετοχής
Επικοινωνία:
Για τυχόν ερωτήσεις και απορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των συντονιστών του προγράμματος: University of Bucharest: Raluca Amza, raluca.amza@erasmus.unibuc.ro (ζητήματα σχετικά με τις αιτήσεις συμμετοχής) Gabriela Margareta Nisipeanu, margareta-gabriela.nisipeanu@g.unibuc.ro, Universidad Autónoma de Madrid: Nadia Fernández de Pinedo nadia.pinedo@uam.es , University of Tübingen: Iris-Niki Nikolopoulos, iris.nikolopoulos@uni-tuebingen.de
Format
μαθήματος: Κυρίως διαδικτυακό (online διαλέξεις). Μετά την αίτησή σας και εφόσον γίνει αποδεκτή, θα λάβετε οδηγίες για το πως θα συνδεθείτε στην πλατφόρμα CIVIS Μoodle του μαθήματος, όπου θα βρείτε αναλυτικά πληροφορίες για το εκάστοτε μάθημα του Μικρό-προγράμματος.
Γλώσσα μαθήματος και διδασκαλίας:
Αγγλικά (B2)
ECTS: έως 15

Για περαιτέρω πληροφόρησή σας, δείτε την πρόσκληση με τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τις αναλυτικές πληροφορίες για το Mικρό-πρόγραμμα στην επίσημη ιστοσελίδα του CIVIS, στην κατηγορία CIVIS micro-programmes. Τέλος, μπορείτε να διαβάσετε τις εμπειρίες των φοιτητών που συμμετείχαν σε προηγούμενα Μικρό-προγράμματα CIVIS εδώ.

Εκ μέρους του γραφείου του CIVIS στο ΕΚΠΑ