Αρχική σελίδα[Ελληνικά] » Προβολή Ανακοίνωσης

Προβολή Ανακοίνωσης

20.01.2022

Εξετάσεις Κλινικής Εφαρμογής Οδοντιατρικών Βιοϋλικών 9ου εξ. χειμερινού 2021-2022

 

Σας ενημερώνουμε ότι η εξέταση του μαθήματος Κλινική Εφαρμογή Οδοντιατρικών Βιοϋλικών 9ου εξαμήνου 2021-2022 θα διεξαχθεί γραπτώς διά ζώσης την Παρασκευή 25/2/2022 και ώρα 13.30-15.30. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στις επικείμενες εξετάσεις είναι:

1. H δήλωση στην πλατφόρμα my studies

2. Η δήλωση συμμετοχής στην πλατφόρμα edupass.

H είσοδος στο αμφιθέατρο πραγματοποιείται υποχρεωτικά με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου κατόπιν διεξαγωγής μοριακού τεστ (PCR) έως 72 ωρών ή γρήγορου αντιγόνου (rapid) έως 48 ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης εξέτασης του μαθήματος. Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι απαραίτητη καθ όλη τη διάρκεια των εξετάσεων.

Φοιτητές που νοσούν με λοίμωξη, δεν θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις του μαθήματος για όσο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε απομόνωση, σύμφωνα με το ισχύον πρωτόκολλο απομόνωσης. Η απουσία τους λόγω νόσησης τακμαίρεται μέσω της καταγραφής τους στην πλατφόρμα edupass. Οι συγκεκριμένοι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν στο μάθημα σε άλλη ημερομηνία που θα οριστεί, κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο το μαθήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή των εξετάσεων χειμερινού εξαμήνου στα ΑΕΙ μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα της Οδοντιατρικής.