Αρχική σελίδα[Ελληνικά] » Προβολή Ανακοίνωσης

Προβολή Ανακοίνωσης

07.01.2022

Επείγουσα ανακοίνωση για την ορκωμοσία της 12ης/1/2022

Από Γραμματεία Τμήματος


Ανακοινώνεται ότι η τελετή ορκωμοσίας των πτυχιούχων της εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου 2021, λόγω των επιβαρυμένων υγειονομικά συνθηκών (covid-19), που θα πραγματοποιηθεί στις 12-01-2022 θα συμμετέχουν μόνο οι ορκιζόμενοι.


Επισημαίνεται ότι η ορκωμοσία θα διεξαχθεί για όλους τους ορκιζόμενους (68 άτομα) ώρα 11.00 στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου (οδός Πανεπιστημίου 30). Η είσοδος είναι από τον παράπλευρο δρόμο, επί της οδού Ρήγα Φεραίου (στον συγκεκριμένο χώρο δεν επιτρέπεται η φωτογράφιση) 45 λεπτά πριν από την έναρξη της τελετής.


Η είσοδος των ορκιζόμενων θα γίνεται επιδεικνύοντας:
Α) είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού [μετά τη συμπλήρωση δεκατεσσάρων (14) ημερών από τη δεύτερη δόση ή τη μοναδική δόση]
Β) είτε πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται δεκατέσσερις (14) ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο (με διάρκεια σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία),
Γ) είτε βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου σύμφωνα με τη μέθοδο PCR για κορωνοϊό COVID-19 ή αρνητικής εξέτασης με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού COVID-19 (rapid test), σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία’ έχοντας απαραιτήτως μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

Η χρήση της προστατευτικής μάσκας υψηλής προστασίας FFP2 ή ΚΝ95 ή διπλής χειρουργικής μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες στην τελετή τόσο κατά την είσοδο, όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στον χώρο διεξαγωγής της τελετής.

Η τελετή της ορκωμοσία θα μεταδοθεί ζωντανά στον σύνδεσμο live.uoa.gr και με κωδικό πρόσβασης: dent1201.

Ο σύνδεσμος της συγκεκριμένης ζωντανής μετάδοση ενεργοποιείται και εμφανίζεται ακριβώς την ώρα που έχει προγραμματιστεί δηλ. ώρα 11.00 και είναι διαθέσιμος μέχρι την προγραμματισμένη ώρα λήξης της. Πέραν αυτού του χρονικού διαστήματος δεν εμφανίζεται ο σύνδεσμος.