Αρχική σελίδα[Ελληνικά] » Προβολή Ανακοίνωσης

Προβολή Ανακοίνωσης

11.11.2020

Λειτουργία του Σπουδαστηρίου της Οδοντιατρικής Σχολής από 09/11/2020

Ενημερώνουμε το κοινό πως μετά τη δημοσίευση του ΦΕΚ 4899/Β/6-11-2020 (Αριθμ. Δ1α/Γ.Π. οικ.: 71342) σχετικά με τα Έκτακτα Μέτρα Προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας και τις σχετικές αποφάσεις για τα ΑΕΙ και τις Ακαδημαϊκές Βιβλιοθήκες, για το διάστημα από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020, όλες οι υπηρεσίες του Σπουδαστηρίου της Οδοντιατρικής Σχολής θα εξυπηρετούνται εξ αποστάσεως.

Στην ιστοσελίδα του Σπουδαστηρίου της Οδοντιατρικής θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες που είναι απαραίτητες για το διάστημα αυτό. Συνοπτικά, θα βρείτε λεπτομερείς οδηγούς αναζήτησης υλικούοδηγούς ανάρτησης διπλωματικών και διδακτορικών εργασιών, πληροφορίες για την πλήρη πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που περιγράφονται στην ιστοσελίδα των Βιβλιοθηκών του ΕΚΠΑ (π.χ. ενιαία αναζήτηση, βιβλιογραφικές βάσεις, ηλεκτρονικά περιοδικά, ηλεκτρονικά βιβλία) από χώρους εκτός του Πανεπιστημίου (δείτε εδώ), καθώς και πληροφορίες για τις πηγές που θεματικά αφορούν την Οδοντιατρική (δείτε εδώ).

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε πως η ημερομηνία επιστροφής όλων των δανεισμένων βιβλίων άλλαξε σε 01/12/2020.

Επιστροφές βιβλίων δεν θα πραγματοποιούνται για το διάστημα αυτό.

Για κάθε πιθανή εξέλιξη, παρακαλούμε όπως ενημερώνεστε κατά διαστήματα από την ιστοσελίδα μας και μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: odontiatriki [at] lib.uoa [dot] gr, μέσω της εφαρμογής Ρώτησε τον Βιβλιοθηκονόμο/Ask Librarian ή στα τηλέφωνα επικοινωνίας του Σπουδαστηρίου.

 

Ο Υπεύθυνος του Σπουδαστηρίου

Καθηγητής Βασίλειος Πανής.