Αρχική σελίδα[Ελληνικά] » Προβολή Ανακοίνωσης

Προβολή Ανακοίνωσης

04.05.2022

Ορκωμοσία πτυχιούχων χειμερινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2021-2022

Από Γραμματεία Τμήματος

 

Ύστερα από ενημέρωση ότι η Αίθουσα Τελετών του ΕΚΠΑ θα παραμείνει κλειστή λόγω τεχνικών εργασιών, σας γνωρίζουμε ότι η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί στις 23-05-2022 και ώρα 13.00 στο Νέο Αμφιθέατρο Οδοντιατρικής (ΝΑΑΟ) του Τμήματός μας (Κτίριο Ιατρικής, 1ος όροφος, Θηβών 2, Γουδή).

  

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΕΚΠΑ

 ΟΡΚΙΖΟΜΕΝΟΙ:

Κατά την ημέρα της ορκωμοσίας, οι ορκιζόμενοι καλούνται να προσέλθουν στον χώρο διεξαγωγής της τελετής 45΄πριν από την έναρξη της τελετής έχοντας μαζί απαραιτήτως την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.

 Πριν από την είσοδό τους στο Αμφιθέατρο οι ορκιζόμενοι θα πρέπει να αφήνουν τα προσωπικά τους αντικείμενα (τσάντες, παλτό, κινητά, κτλ.) στους οικείους τους.

 ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ:

Τα άτομα που θα συνοδεύουν τους ορκιζόμενους, δεν μπορεί να είναι περισσότερα από δύο (2) για κάθε φοιτητή/τρια.

Οι καλεσμένοι εισέρχονται στον χώρο διεξαγωγής της τελετής 15΄ πριν από την έναρξη. 

Η χρήση της προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους στη τελετή τόσο κατά την είσοδο, όσο και καθ΄όλη τη διάρκεια παραμονής τους στον χώρο διεξαγωγής της τελετής.

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΕΛΕΤΗΣ:

Στον χώρο διεξαγωγής της τελετής ορκωμοσίας επιτρέπεται η είσοδος σε ιδιώτες φωτογράφους, στους οποίους έχει χορηγηθεί άδεια φωτογράφησης και φέρουν κάρτα διαπίστευσης με το λογότυπο του Ιδρύματος.

Σας επισημαίνουμε ότι:

  • Η φωτογράφηση είναι προαιρετική.
  • Η πώληση των φωτογραφιών δεν αποτελεί έσοδο του Ιδρύματος.
  • Επιτρέπεται η επαγγελματική βιντεοσκόπηση των τελετών, καθώς και η ανάρτηση των φωτογραφιών των τελετών ορκωμοσίας πτυχιούχων στην επαγγελματική ιστοσελίδα των φωτογραφείων αποκλειστικά και μόνο με πρόσβαση σε αυτές μέσω κωδικού χρήστη, ο οποίος, λόγω προστασίας των προσωπικών δεδομένων, θα δίνεται στους πτυχιούχους κατά την τελετή της ορκωμοσίας.
  • Οι υψηλότερες τιμές πώλησης των φωτογραφιών είναι οι ακόλουθες:

13x18 x 2 ίδιες φωτογραφίες = 6 €

15x21 x 2 ίδιες φωτογραφίες = 8 €

20x30 x 2 ίδιες φωτογραφίες = 10 €