Αρχική σελίδα[Ελληνικά] » Προβολή Ανακοίνωσης

Προβολή Ανακοίνωσης

19.05.2020

Πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ΠΠΣ και δια ζώσης εργαστηριακή άσκηση

Από Γραμματεία ΕΠΠΣ

Έναρξη 25 Μαΐου 2020

29.05.2020 Τροποποίηση Ωρολογίου Προγράμματος 8ου και 10ου εξαμήνου σπουδών.

29.05.2020 Τροποποίηση Ωρολογίου Προγράμματος 8ου εξαμήνου σπουδών.

Αγαπητοί φοιτητές,

Σας ανακοινώνουμε το τροποποιημένο Ωρολόγιο Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα, σύμφωνα με το οποίο θα συνεχιστεί η εξ αποστάσεως εκπαίδευση για τη θεωρητική σας εκπαίδευση και ορισμένα εργαστήρια, ενώ έχει πλέον συμπεριληφθεί και η δια ζώσης εργαστηριακή σας άσκηση, η οποία θα ξεκινήσει από Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 και σταδιακά θα ολοκληρωθεί μέχρι και τις 3 Ιουλίου 2020. Αναλυτικά προγράμματα θα ανακοινωθούν από τα αντίστοιχα Εργαστήρια.

Επισημαίνεται ότι έχουν πραγματοποιηθεί και σημειωθεί όλες οι απαραίτητες τροποποιήσεις για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, προκειμένου να διευκολυνθεί η υλοποίηση της δια ζώσης εργαστηριακής σας άσκησης. Οι τροποποιήσεις θα εφαρμοστούν μετά την προαναφερθείσα ημερομηνία έναρξης έως και την ολοκλήρωση του εξαμήνου.

Επίσης, σας επισυνάπτουμε οδηγίες ασφαλείας και λειτουργίας των εργαστηριακών χώρων, καθώς και παραμονής σας εντός των χώρων της Οδοντιατρικής, οι οποίες διαμορφώθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, από την Επιτροπή Λοιμώξεων του Τμήματος, την Εποπτεία του Τμήματος και τους Υπευθύνους των αντίστοιχων μαθημάτων και της εργαστηριακής άσκησης.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη μέχρι τώρα συμβολή σας στην επιτυχή εφαρμογή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στο Τμήμα μας και αισιοδοξούμε ότι με αντίστοιχο αίσθημα υπευθυνότητας και καλής συνεργασίας θα προχωρήσουμε όλοι μαζί στην επιτυχή πραγματοποίηση και της δια ζώσης εργαστηριακής σας άσκησης. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις επισυναπτόμενες οδηγίες και να τηρείτε όλα τα μέτρα ασφαλείας όπως περιγράφονται σε αυτές.

Καλή δύναμη σε όλους!

Καθ. Ν. Νικητάκης, Υπεύθυνος της ΕΠΠΣ