Αρχική σελίδα[Ελληνικά] » Προβολή Διάκρισης

Προβολή Ειδήσεων

14.07.2017

Η Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ στις 100 καλύτερες του κόσμου!

 

Η Οδοντιατρική κορυφαία σχολή του ΕΚΠΑ σε πίνακες κατάταξης με αμιγώς Ακαδημαϊκά Κριτήρια (ARWU)

Λήψη Αρχείου

 

Με ιδιαίτερη χαρά σας πληροφορώ ότι, σύμφωνα με το διεθνές σύστημα αξιολόγησης ShanghaiRanking's Global Ranking of Academic Subjects 2017 (πεδίο Dentistry & Oral Sciences) η Σχολή μας κατατάχθηκε μεταξύ των 100 καλύτερων του κόσμου.
Το σύστημα αυτό, που βασίζεται σε αυστηρώς αντικειμενικά κριτήρια, θεωρείται το πλέον απαιτητικό διεθνώς, με σαφείς παραμέτρους αξιολόγησης. 

Περισσότερες πληροφορίες για την κατάταξη και τα κριτήρια υπάρχουν στη διεύθυνση: http://www.shanghairanking.com/Shanghairanking-Subject-Rankings/dentistry-oral-sciences.html

Ευχαριστώ το προσωπικό της Σχολής και ιδίως τα μέλη ΔΕΠ (στο επιστημονικό έργο των οποίων βασίζεται κυρίως η αξιολόγηση) για την καθοριστική συμβολή τους σε αυτή την κορυφαία διεθνή διάκριση. Η σημασία της διάκρισης είναι ακόμη μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς τις τρέχουσες συνθήκες στη χώρα μας.
Η Σχολή μας, χωρίς κρατική χρηματοδότηση και με πενιχρό προϋπολογισμό, κατόρθωσε να υπερφαλαγγίσει παραδοσιακές σχολές πανεπιστημίων της Αμερικής και της Ευρώπης με πολλαπλάσιο προϋπολογισμό και οικονομική υποστήριξη.

Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους σας και.. εις ανώτερα!

Καθηγητής Γ. Ηλιάδης
Πρόεδρος Οδοντιατρικής