Αρχική σελίδα[Ελληνικά] » Προβολή Κοινωνικής Δράσης

Προβολή Κοινωνικής Δράσης:

21.07.2023

Δωρεάν στοματική εξέταση φιλοξενούμενων σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων στη Σπάρτη

Τον Ιούνιο του 2023, το γνωστικό αντικείμενο της Γηροδοντιατρικής ΕΚΠΑ σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λακωνίας διεξήγαγε δωρεάν στοματικές εξετάσεις και χορήγησε οδηγίες στοματικής φροντίδας σε περισσότερους από 100 φιλοξενούμενους των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων "Μυστράλ Μέλαθρον» και «Άγιοι Ανάργυροι» στη Σπάρτη.

Από το ΕΚΠΑ συμμετείχαν τα μέλη ΔΕΠ Αναστασία Κοσιώνη, Καθηγήτρια Γηροδοντιατρικής, Νικόλαος-Νικήτας Γιαννακόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής Ακίνητης Προσθετικής, Καλλιόπη Κωνσταντοπούλου Υποψήφια Διδάκτωρ και Ναταλία Φαλιδέα, μεταπτυχιακή φοιτήτρια, και από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Σπάρτης οι οδοντίατροι Ματίνα Γρηγορίου, με εξειδίκευση στην Προσθετική και Προσθετική Εμφυτευματολογία από την Οδοντιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, Γεωργία Τσελέκη και Λεωνίδας Βελισσάρης.

Θερμές ευχαριστίες στη διοίκηση και το προσωπικό των δύο Μονάδων για τη στενή συνεργασία, στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λακωνίας και ιδιαίτερα στην Πρόεδρο κ. Μαργαρίτα Σπυριδάκου για την υποστήριξη της δράσης, και στις Εταιρείες Oral B και Plac Control για τα προϊόντα στοματικής φροντίδας που προσέφεραν στους εξεταζόμενους.

Αναστασία Κοσιώνη, Καθηγήτρια Γηροδοντιατρικής ΕΚΠΑ