Αρχική σελίδα[Ελληνικά] » Προβολή Προκήρυξης

Προβολή προκήρυξης

17.04.2021

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις Ανάγκες του Τμήματος Οδοντιατρικής στο Πλαίσιο Υλοποίησης της Πράξης με τίτλο «Υποστήριξη των Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων του ΕΚΠΑ κατά το Ακαδημαϊκό Ετος 2020-2021

 

Ο Ειδικός  Λογαριασμός  Κονδυλίων  Έρευνας του ΕΚΠΑ στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 1 με Κ.Ε. 17475 και τίτλο «Υποστήριξη των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α) κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 με την ενσωμάτωση ενισχυτικής διδασκαλίας επιπρόσθετα των κύριων διαλέξεων» της Πράξης με τίτλο «Υποστήριξη των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α) κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 με την ενσωμάτωση ενισχυτικής διδασκαλίας επιπρόσθετα των κύριων διαλέξεων» (κωδ. ΟΠΣ/MIS 5093629), η οποία εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014- 2020», προσκαλεί τους μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες της Σχολής Επιστημών Υγείας, όπως υποβάλλουν πρόταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη λήψη ανταποδοτικής υποτροφίας με την υποχρέωση παροχής επικουρικού διδακτικού έργου προς το πρόγραμμα α΄ κύκλου σπουδών του Τμήματος Οδοντιατρικής και συγκεκριμένα στα γνωστικά αντικείμενα όπως αυτά αναφέρονται στο Παράρτημα Ι της πρόσκλησης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μεταπτυχιακοί φοιτητές και υποψήφιοι διδάκτορες, που φοιτούν σε προγράμματα σπουδών δεύτερου και τρίτου κύκλου, τα οποία οργανώνονται από Τμήματα της ίδιας Σχολής, καθώς και οι φοιτητές διατμηματικών ή διιδρυματικών προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών ή προγραμμάτων σπουδών τρίτου κύκλου με συνεπίβλεψη του άρθρου 43 του ν. 4485/2017 (Α’ 114), τα οποία οργανώνει και στα οποία συμμετέχει το Τμήμα.

Αποκλείονται από τη δυνατότητα συμμετοχής στην παρούσα πρόσκληση οι ακόλουθες κατηγορίες φυσικών προσώπων:

  • Μεταπτυχιακοί φοιτητές, οι οποίοι έχουν υπερβεί τον κανονικό χρόνο φοίτησης του προγράμματος σπουδών β’ κύκλου, στο οποίο είναι εγγεγραμμένοι όπως αυτός καθορίζεται από τον αντίστοιχο Κανονισμό ή το Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος.
  • Δημόσιοι υπάλληλοι ή δημόσιοι λειτουργοί που απασχολούνται σε φορείς του δημοσίου τομέα, κατά την έννοια των περ. α’ έως στ’ της παρ. 1 του άρθρου 14 του ν. 4270/2014 (Α’ 143).
  • Ακαδημαϊκοί υπότροφοι της παρ. 6 του άρθρου 29 του ν. 4009/2011 (Α’ 195), όπως έχει τροποποιηθεί με το άρθρο 58 του ν. 4386/2016, και ισχύει σε οποιοδήποτε Α.Ε.Ι. της ημεδαπής.
  • Μέλη Δ.Ε.Π., Ε.Ε.Π., Ε.ΔΙ.Π., Ε.ΤΕ.Π. των Α.Ε.Ι. ή συμβασιούχων διδασκόντων του π.δ. 407/1980 σε Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή αλλοδαπής.
  • Ερευνητές σε ερευνητικά κέντρα της ημεδαπής ή αλλοδαπής.
  • Φυσικά πρόσωπα, που λαμβάνουν ήδη μια (1) πλήρη ανταποδοτική υποτροφία στο πλαίσιο της παρούσα πρόσκλησης ΕΔΒΜ143 «Υποστήριξη των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων των ΑΕΙ κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 με την ενσωμάτωση ενισχυτικής διδασκαλίας επιπρόσθετα των κύριων διαλέξεων».

Για περισσότερες πληροφορίες ανοίξτε τη συνημμένη πρόσκληση.

Η υποβολή της αίτησης και των συνοδευόμενων αυτήν δικαιολογητικών υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά προς τη Μ.Ο.Δ.Υ. του Ε.Λ.Κ.Ε. και τη Γραμματεία του Τμήματος, με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο protocol@elke.uoa.gr και secr@dent.uoa.gr λόγω των έκτακτων μέτρων περιορισμού του κινδύνου περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων και των συνοδευόμενων  δικαιολογητικών ορίζεται η Δευτέρα 26/04/2021 και ώρα 15:00.




Αρχεία:
62BPS46PSZ2N-IAI.pdf1.0 M