Αρχική σελίδα[Ελληνικά] » Προπτυχιακές Σπουδές » Erasmus+

  

Πρόγραμμα ERASMUS+ για το ακαδημαϊκό έτος 2024 -2025


Σύμφωνα με το Πρόγραμμα ERASMUS + για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 για την ανταλλαγή φοιτητών του Τμήματος Οδοντιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών προσφέρονται οι παρακάτω θέσεις:

  • Μία (1) θέση (για προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό) στο Πανεπιστήμιο Turun Yliopisto της Φιλανδίας (Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Επίκ.Καθηγητής – Α. Αγουρόπουλος)
  • Δύο (2) θέσεις (για προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό ή διδακτορικό) στο Πανεπιστήμιο Julius-Maximilians-Universitat Wurzburg της Γερμανίας (Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Αναπλ.Καθηγητής Νικόλαος – Νικήτας Γιαννακόπουλος)
  • Δύο (2) θέσεις (για προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό ή διδακτορικό) στο πανεπιστήμιο Medical University-Plovdiv της Βουλγαρίας (Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Αναπλ. Καθηγητής – Β. Παπαϊωάννου)
  • Δύο (2) θέσεις (για διδακτορικό) στο πανεπιστήμιο Justus Liebig University Giessen της Γερμανίας (Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη Αναπλ.Καθηγήτρια Σ. Γκιζάνη

Υποψηφιότητα μπορούν να υποβάλλουν οι φοιτητές που φοιτούν στο τρέχον 4ο εξάμηνο (εφόσον έχουν εξεταστεί επιτυχώς σε τουλάχιστον τόσα μαθήματα όσα αντιστοιχούν σε ένα έτος σπουδών) και μέχρι το 10ο εξάμηνο καθώς και οι επί πτυχίω φοιτητές.

Για τους φοιτητές του 10ου εξαμήνου και τους επί πτυχίω ισχύει ότι πρέπει να χρωστούν ικανό αριθμό μαθημάτων, τα οποία να αντιστοιχούν τουλάχιστον σε 30 πιστωτικές μονάδες (ECTS credits).

Όσοι φοιτητές πληρούν τις προϋποθέσεις (που αναφέρονται στο επισυναπτόμενο έγγραφο του Τμήματος Ευρωπαϊκών Σπουδών) και επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, παρακαλούνται να αποστείλουν με email alinou[at]dent.uoa[dot]gr μέχρι την Τρίτη 11 Μαρτίου 2024 τα παρακάτω:

  1. Βιογραφικό Σημείωμα
  2. Αναλυτική βαθμολογία
  3. Αντίγραφα διπλωμάτων γλωσσομάθειας (για την αγγλική γλώσσα απαραίτητο επίπεδο Β2).

Στη συνέχεια θα ενημερωθούν από την γραμματεία για την ημερομηνία και την ώρα συνέντευξης.

Στο πλαίσιο της διάδοσης του προγράμματος Erasmus+ σπουδές κοινοποιούμε video-παρουσίαση με βασικές πληροφορίες για το πρόγραμμα και οδηγίες για το πρώτο στάδιο των αιτήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα: http://www.interel.uoa.gr/erasmus/sm.htm